diumenge, 1 d’abril del 2012

Llum d'abril

Es el primer dia d'abril i la llum  del mati escampa primavera arreu, mentre  omple de lluissors els camps i les arbredes. La llum dels sol alhora intensa i delicada sembla acaronar totes les plantes. El blau claríssim d'un cel sense nùvols les envolcalla i tot sembla mes viu i mes alegre. I es que la primavera està esclatant en mig de la natura . A les branques dels arbres ,  als branquillons de les mates mes humils, als sembrats , fins i tot sota les pedres hi han senyals inequivoques de primavera.


Hem iniciat   la caminada des del parking de can Robert per pujar a la Mola per la canal del cingle dels cavalls. Des del mateix parking la visiò del cingle  imposa, pero despres el cami , encara que ferestec , es pot anar seguint sense problemes. Primer hi han dues dreceres que travessen a diferents punts  la pista que porta a can Poble. Despres a partir d'un roquissar ampli pots accedir a la canal que et porta directament al cingle i d'alli al monestir de la Mola son dos passos. Una horeta justa per arribar a dalt








argelagues
El bosc comença a omplir-se de colors. Dels colors de les flors de les mates del sotabosc. Els grogs de  narcisos i argelagues, el color  delicat de les violetes, el rosa intens de les flors d'estepa negra, i els blaus infinits dels romanins florits. També les flors blanques dels ars i el vert indecent de les fulles noves que comencen a guarnir totes les branques. No he retratat les flors de  l'estepa ni les violetes  perque encare n'hi han poques.


narcisos sota l'estepa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada