dissabte, 6 de novembre del 2010

comença la tardor

ha passat l'estiu massa depressa. Com cada any la tardor es precipita en el paisatge i quan hem tornat a caminar per l'Obac ja es notaven les taques grogues d'alguns roures i pollancres.  Varem anar a la casa nova de l'Obac  i des d'alli , passant per la casa vella ens encaminarem a la font de la portella. Es un racó molt humit i bonic . La font era plena de fulles de tardor.que dis l'aigua semblaven barnissades de tots colors.  La vaig retratar.
Pel cami de la canal de mura varem pujar fins a la roca salvatge i despres fins  al paller de tot l'any. Varem continuar pel GR5  fins a les Boades i despres varen girar a lesquerra per tornar per un cami que no coneixiem cap a la casa nova de l'obac. La darera part del trajecta que en condicions normals ens hauria costat una hora en va ser tres per culpa de la grum, la pastor belga mes velleta que tenim , que es negava a seguir caminant i ens obligava a parar cada dos passos.
El bosc era ple de bolets, la majoria no cometibles, o així ens ho va semblar. L'aire n'estava perfumat. Vem collir algun rosinyol i un fredolic. No ens van servir  per res.....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada